زينة: بحس إن قيمتي بتقل لما يتقال لي في المهرجانات مين اللي عمل اللوك ده - بوابة الشروق
الإثنين 3 نوفمبر 2025 12:14 ص القاهرة

الأكثر قراءة

قد يعجبك أيضا

شارك برأيك

من يحسم السوبر المصري؟

زينة: بحس إن قيمتي بتقل لما يتقال لي في المهرجانات مين اللي عمل اللوك ده

هديل هلال
نشر في: الإثنين 17 أبريل 2023 - 7:55 م | آخر تحديث: الإثنين 17 أبريل 2023 - 7:55 م

قالت الفنانة زينة، إن مشاركة الفنانات الكبار مثل يسرا وإلهام شاهين وليلى علوي في المهرجانات الفنية، تضيف لتلك المهرجانات قيمة كبيرة.

وأضافت خلال لقاء لبرنامج «حبر سري»، الذي تقدمه الإعلامية أسما إبراهيم عبر فضائية «القاهرة والناس»، مساء الاثنين، أنها تفضل المشاركة في المهرجانات بعمل فني، قائلة إنها قد تمثل إضافة إذا بلغت مكانة الفنانات يسرا وإلهام وليلى.

وأكملت: «لما أكبر وأبقى زيهم وعندي تاريخ أكبر وأعمق وأهم، هروح إضافة وأنا زينة، أنا بحب أروح بسبب، وعشان أقف جنب مهرجان بلدي».

ولفتت إلى أنها تستنكر سؤالها عن المسئول عن مظهرها خلال مشاركتها في المهرجانات، مضيفة: «أنا محترمة مشواري بالوحش والحلو، إزاي أتسإل مين اللي عمل اللوك ده؟ بحس إني قليت، اسألني تتفرجي على فيلم إيه وتدعمي بلدك في مهرجانها إزاي».



قد يعجبك أيضا

شارك بتعليقك